Pokreni video

Istraživanja su pokazala da je Manuka med jedinstven

Novozelandski Manuka med poznat je diljem svijeta kao jedna od najcjenjenijih namirnica iz prirode.

Rezultati znanstvenih istraživanja potvrdili su da je metilglioksal jedan od ključnih spojeva koji se prirodno nalaze u novozelandskom Manuka medu.

Metilglioksal u visokim razinama pronađen je samo u nekim Manuka medovima. Usporedna ispitivanja pokazuju da sve ostale vrste meda testirane diljem svijeta imaju nisku razinu metilglioksala u rasponu od 0 do 5 mg/kg, dok naš MGO™ Manuka med sadrži visoku razinu metilglioksala u rasponu od 100 do 800 mg/kg.

Pokreni video

Kako je otkriven metilglioksal u Manuka medu?

Manuka Health je prva tvrtka u svijetu koja je certificirala Manuka med prema razini koncentracije metilglioksala.

Naš precizan i pouzdan sustav određivanja koncentracije aktivnih tvari u MGO™ Manuka medu temelji se na pionirskim znanstvenim istraživanjima njemačkog znanstvenika Dr. Thomas Henlea na Tehničkom sveučilištu u Dresdenu.

Dr. Henle otkrio je prisutnost visoke razine prirodnog spoja metilglioksala u Manuka medu.

Pokreni video

MGO mjerenje prof. Thomas Henle

Značajno povećana djelotvornost u odnosu na Manuka med iste jačine. Novozelandski MGO® 400+ Manuka med iznimne čistoće kombiniran je s prirodnim ciklodekstrinima koji pojačavaju svojstva meda, te snažno podupiru njegovu djelotvornost upravo tamo gdje je potrebna, a doziran je u praktičnom obliku.

Premium prirodni proizvodi

Jedan od osnovnih ciljeva Manuka Healtha od samog početka bio je ponuditi premium prirodni proizvod koji ujedinjuje najbolje od prirode i znanosti.

Koristeći prirodne bioaktivne sastojke koje nalazimo na Novom Zelandu, proizvodimo široki spektar premium proizvoda. To su proizvodi s manuka medom za njegu kože, usne šupljine i rana. Proizvodnja Manuka Healtha temelji se na spoju prirode i znanosti.