Čitajte naš Manuka MGO+ blog

Manuka MGO+ Blog donosi zanimljivosti i savjete o Manuka medu koji je jedini 100% prirodni prehrambeni proizvod koji ima učinkovito djelovanje.

Manuka med privukao je prije više od 30 godina pažnju profesora Petera Molana s Sveučilišta u Waikatu. Svojim radom je potvrdio da Manuka med inhibira široki spektar patogena uključujući i bakterije otporne na antibiotike.

Novozelandski Manuka med poznat je diljem svijeta kao jedna od najcjenjenijih namirnica iz prirode. Manuka med dobiva se isključivo na Novom Zelandu i jedini je 100% prirodni prehrambeni proizvod koji ima pouzdano i učinkovito antibakterijsko djelovanje. Zbog navedenog antibakterijskog djelovanja koristi se za mnoge zdravstvene probleme.

Premium prirodni proizvodi

Jedan od osnovnih ciljeva Manuka Healtha od samog početka bio je ponuditi premium prirodni proizvod koji ujedinjuje najbolje od prirode i znanosti.

Koristeći prirodne bioaktivne sastojke koje nalazimo na Novom Zelandu, proizvodimo široki spektar premium proizvoda. To su proizvodi s manuka medom za njegu kože, usne šupljine i rana. Proizvodnja Manuka Healtha temelji se na spoju prirode i znanosti.